Arkiv

Print

TROLDEBIERNE
HVERDAGSPOESI II - TROLDESTØV

Børnekoncert

Lør 06 Okt KL 10:00 EntrÉ 25 kr For familier med små børn og børn med kommunikationshandicap.
Tilmelding: Krudttønden mellem kl. 10-15.
Tlf.:35 42 83 62


Forlaget Hverdagspoesi, der tidligere har afholdt børnekoncerter i Krudttønden med Hverdagspoesi for børn-sangene, der forbereder de mindste børn og børn med kommunikationshandicap på hverdagssituationer, (med Carl Quist-Møller, Louise Norbye og Halfdan E), afholder i d.5. og 6. oktober 2012 nye børnekoncerter med sange, som handler om følelser og sammenspil i hverdagen.

Børnebandet TROLDEBIERNE med Hannibal Gustafsson, Lone Selmer, Lars Hartvig Lindeborgh, Assi Roar og Rune Harder Olesen spreder tryllestøv i hverdagen og gør følelser, som fx at være ked af det, vred eller glad, konkrete som poesi i musik, teater, ord og billeder.

Sangene vil blive fremført som et lille skuespil med troldebifingerdukker.

Tekst og musik er skrevet af Kamilla Hygum Jakobsen, der er mor til en dreng med autisme, som altid har reageret meget positivt, når hun sang en besked for ham og sang om følelser i hverdagen.

Sangene er illustreret af Carl Quist-Møller. Sangene er gode til at gøre følelser forståelige for de mindste børn og børn med kommunikations-handicap og gode til at opfordre til at lege og spille instrumenter sammen og skabe forståelse mellem børnene.

Koncerterne i Krudttønden er støttet af Østerbro Lokaludvalg.