Arkiv

Print

Journey to Palle Mikkelborg, Helen Davies og Ayi Solomon

Jazz

Fre 02 Nov KL 20:00 EntrÉ 120 kr
Billetter sælges gennem billetnet.dk


PALLE MIKKELBORG TRIO

Palle Mikkelborg Trompet/Keyboards
Helen Davies Harpe/Keyboards
Ayi Solomon Percussion


Palle Mikkelborg
En musiker med et internationelt ry. Hans arbejde har bragt ham i kontakt med ledende musikere og komponister indenfor den kontemporere musik. Med sin store interesse for både den akustiske-og elektroniske musik, er han blevet beskrevet som medskaber af den såkaldte nordiske tone.

Hans originale tænkemåde har ledt til kompositioner med ofte usædvanlig "brug" af musikere på tværs af alle genrebegreber og hans koncert-og soundscapes er præget af hans dybe interesse for den spirituelle side af livet.

Palle Mikkelborg har modtaget adskillige priser og hædersbevisninger nationalt og internationalt - blandt disse 2 Grammy´s, Carl Nielsen-Prisen, Nordisk Råds Musikpris og han blev i 2009 optaget som medlem af det Kungliga Svenske Musikakademi.

Helen Davies
Født og opvokset i Wales. Uddannet ved University of Birmingham og har været soloharpenist ved Operaen i Göteborg og i det Irske Radioorkester (RTÈ Dublin). Fra 1983-1989 var hun docent ved The Royal Irish Academy of Music i Dublin.

Hendes seneste CDer, "Open the Door Softly" og "Chasing the Breeze" er begge blevet prisnominerede.

Ayi Solomon
Født i Ghana og har fra 1990 haft base i Danmark. Blandt hans mange aktiviteter er han kendt som et fremtrædende medlem af Pierre Dørges New Jungle Orchestra

Tilsammen lyser trioen af de tre kulturer og deres tilgange til musikken, som samles i en fælles glæde over de akustiske instrumenters natur og elektronikens farver.