Arkiv

Print

Mathilde Falch Duo + Lilyphone

Rock / Pop

Lør 23 Mar KL 21:00 EntrÉ 70 kr
Billetter sælges i døren.Mathilde Falch
Mathilde Falch havde den 23. februar 2012 release på sit debutalbum 'Lad Mig Gå Fri'. Allerede forinden, blev hun add'ed på DRs P4 med titelsangen.

I september er hun udkommet med det seneste single udspil, Når Du Er Her, som også prompte blev add'ed på P4. Sangen er skrevet til hendes mand, Jesper, og blev første gang fremført til deres bryllup i sommer.

På trods af sine kun 22 år er Mathilde Falch ikke en nybegynder på en scene. I 2008 samlede hun sit eget band, og de har siden turneret Danmark rundt med hendes sange.

Mathilde Falch har afvist branchens genveje og i stedet valgt den 'gammeldags facon', hvor hun via sine koncerter langsomt bygger et publikum op.
Den integritet afspejler sig også i Mathildes tekster, der er intelligente, personlige og vidner om et liv der allerede har haft udsyn til flere afgrunde.


Lilyphone
En stor amerikansk pladekontrakt er klar og mangler bare en underskrift fra Lilyphone. Men bandet takker nej - de vil lave musik på deres helt egen måde.

Der skal bare en signatur til. Med den er den store kontrakt hjemme - drømmen om udgivelse i USA er virkelighed og fremtidsøkonomien er sikret. Men Lilyphone læser det med småt: Bandet skal tilpasses og markedsføres, så musikken vil falde i den konservative amerikanske kirkes smag. Lilyphone-medlemmerne afviser at sætte blæk på papiret. De vil slå igennem som sig selv.

Selvom de fire medlemmer af Lilyphone holder til på Nørrebro i København, er deres andet album indspillet og produceret i et af den amerikanske musikscenes epicentre, Nashville. Her falder arbejdet sammen med den værste oversvømmelse i 500 år. Mens Nashvilles borgere sejler rundt mellem hustagene i gummibåde, er Lilyphone strandet i studiet, hvor nummeret 'No One Loves Me Like You Do' bliver mixet ekstra grundigt.

På trods af at Lilyphones historie er forholdsvis kort, har oplevelserne været unikke. De har spillet med Al Perkins (The Rolling Stones, Dolly Parton & The Eagles) og jammet med Neil Youngs guitarist Grant Boatwright på en dunkel bar i hjertet af Nashvilles Music Row.