Arkiv

Print

MetteGry og Karen S

dobbeltkoncert

Fre 09 Nov KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


metteGry mødte Kwame Yeboah(producer og musiker for Craig David) i Ghana og han producerede herefter metteGrys sang "Dømmefinger", der er 1. single til hendes debutalbum. Medproducere er: Noah Rosanes(Freudian Slip), Mads Storm(Medina) og Bossy Bo(Østkyst Hustlers).

"Jeg sagde: "I hvæsser Jeres klør, I gør klar til angreb. I lader Jeres pistoler med den største bitterhed, men I vil aldrig ku´ besejre mig, eller skyde mig ned"" synger Albertslunderen metteGry, der har kæmpet sig vej gennem en hær af dømmefingre, inklusiv hendes egne.

Med en tendens til at vi hele tiden skal fremstå ufejlbarlige, tager misundelse og had blot andre former... Påkalder sig objektivitetens autoritet, og smadrer enhver form for glæde og direkte udtryk.

"...så stik den ("Dømmefinger") ned i jorden, det ku´ være den ku gro".

Musik har for metteGry altid været lig med et safe-°©‐space, overlevelse og følelsernes sprog. Hun sætter sig selv på spil i sit univers af Dansk Attitude Pop, der med en legende elektronisk lyd og et hårdtslående beat, kombineret med et direkte sprog uden omsvøb, går lige i hjertet og kroppen.

MetteGrys nyeste video www.youtube.com/watch?v=ncQ777i3zkU


Karen S spiller og synger sine egne sange under mottoet 'en god sang er massage for sjælen'. Karen S har udgivet 2 engelsksprogede CDer på eget selskab, og flirter nu med tekster på dansk.
Den kommende EP produceres af guitarist og producer Berit Fridahl, som er kendt for sin rå og legende lyd.
I teksterne er det store emner som liv og død der tages op; og naturligvis også den største drivkraft mens vi er her på jorden: Kærlighed!


Gaffa anmeldte Karens optræden på Copenhagen Songwriter Festival i august: "...det, der gør Karen S til en forfriskning til sangskrivergenren, er en særlig sans for at skabe symbiose mellem melodi og tekst, og en stemme, der rummer styrke og nærvær som få. Underfundigheden boblede i hvert eneste nummer."