Arkiv

Print

Viva

Salsa

Fre 16 Nov KL 21:30 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Drøm dig til en aften ved det caribiske hav. Lad dig kærtegne af en mild brise, en brise med toner fra en fjern fortid af længsel og melankoli. Drøm dig til lyden af cubansk Son som "la Tradición" foreskrev i halvtredserne. Som det lød - og stadig lyder - i "La Casa de Trova"; inciterende og med et anstrøg af humor.

Viva er genrens førende og smukkeste danske orkester.[Citat Copenhagen Jazzhouse]

VIVA består af salsamusikere fra Danmark, som har fundet sammen i en fælles interesse for en særlig æra i cubansk musik, der hylder det enkle og melodiske og ikke mindst det dansable. Publikum tages med på en rejse gennem landskaber af gamle cubanske "hits". Der er også plads til en lille Plena fra Puerto Rico, en rytme der rykker og til noget alle kan synge med på.

VIVA startede i 2003 og har hurtigt etableret sig som et intimt og stilsikkert salsaband med energi og drive.VIVA har spillet i hele landet, fra Copenhagen Jazzhouse til Skanderborg Festival, samt haft æren af at være med til et utal af bryllupper, fødselsdage, receptioner og firmafester - og en Bodega i ny og næ.

Publikum har taget den meget behagelige lyd og stemning til sig som VIVA står for. Der er gang i den - men på en intim måde. Det er til fest og dans men egner sig også til at lytte til.
Resultatet er velswingende salsa udført af kun 4 mand m/k der i den grad kommer ud over scenekanten. For hvis ikke musikken sprudler er det ligemeget!

VIVA er kort sagt salsa, som appellerer til det brede publikum, der sætter pris på livsglad musik leveret af nogle af de mest garvede kræfter i det danske salsamiljø.

www.vivamusic.dk

VIVA består af:
Jeanette Arp: Vokal, Maracas & Guiro
Niclas Knudsen: Trés
Martin Krogh: Bas & Kor
Jesper Nørløv Arnholtz: Congas, Percussion & Kor