Arkiv

Print

Heidi Mattsson

Support + Santiago

Tor 07 Feb KL 20:00 EntrÉ inkl album 60 kr
Billetter sælges i døren.Heidi Mattsson
"Hvor er det forfriskende at høre country, der hverken lefler for alternative- eller linedance-under-genrerne. Det er nærmest mountain-sange, Heidi Mattsson synger, og det er umuligt at høre, om det er nyt eller gammelt.... En rigtig vellykket stemme, der glider uden om alle klichéerne og leverer små historier og skæbner, man gider tro på. Skiftevis skrøbelig, stærk og håbefuld, men hele tiden troværdig. Heidi vinder på sin ægthed, og skipper alle tricks og bling. " GAFFA**** (Anmeldelse af Demo)

"INDTAGENDE STEMME OG ET VARMT, PERSONLIGT COUNTRY-UNIVERS. OG SÅ ER 'RETURN' EN FANTASTISK SANG."
Lise Westzynthius

"Her var et føleligt nærvær, kant og nerve, udtrykt gennem en stemme, der svingede sikkert mellem det nænsomme, det uskyldsrene, over i det dramatisk betonende. De vokale virkemidler var (mål)bevidste og fungerede overbevisende … her var træfsikre tekster med sjæl og en egen melodiøsitet som man virkelig anstrengte sig for at lytte til."
Bornholms Tidende - Poul Lund (Koncertanmeldelse)

Heidi Mattsson er en 26-årig københavnsk sangerinde og sangskriver, oprindeligt fra Bornholm. De sidste fire år, har hun spillet med en fast samling musikere, og samarbejdet mellem dem er nu blevet til sangerindens debutalbum "Mama's Sadness" på 10 skæringer, som udgives i februar 2013. Stilen er alternativ country - en mere melankolsk og nordisk lydende country end den gængse, man kender fra Nordamerika. Referencer til cowboymytologi og traditionen for indførelse af "den triste historie" er dog stadig tilstedeværende i sangene.