Arkiv

Print

BaNDS OF TOMORROW

Fre 22 Mar KL 20:00 entrÉ
Billetter sælges i døren eller online på
bandsoftomorrow.safeticket.dk


20:30 Faunea
21.10 Caspian
21:50 Never Gonna Be Like Sandra
22:30 Kaskelot
23:10 Bob Sacamano
23:50 City Syd


Musikmagasinet 'bandsoftomorrow.com' arrangerer jævnligt koncerter med det formål, at fremvise nogle af tidens mest aktuelle talentfulde danske artister.

Den 22.03.13 besøger vi Krudttønden på Østerbro, denne aften vil du kunne opleve en række spændende nye artister på den hjemlige musikscene. Denne aften kan vi præsentere:

Faunea
Faunea er fornylig gået solo, hun har fået sit fokus på det legesyge elektroniske univers med elementer af sampling og hårde synths med bløde overtoner, der giver associationer til Tim Burtons musikal...ske stil. Hendes stemme er en sjælden blanding af lys intimitet, med en overraskende mørk side som kommer til syne i glimt og små skift, der får lytteren til at føle sig i selskab med en lettere manisk karakter.

Caspian
Udtrykket er først og fremmest nøgent og hjerteskærende ærligt. Gennem hverdagens små observationer forsøger Caspian at beskrive de store spørgsmål og udfordringer livet og ikke mindst kærligheden byder på. Udtrykket er til tider melankolsk og reflekterende, men samtidig formår Caspian at se døden i øjnene, finde smilet frem og langsomt bane sig selv, og forhåbentligt dig som lytter, tilbage og frem mod håbet og troen på livet igen.

Never Gonna Be Like Sandra
Never Gonna Be Like sandra spiller melodisk, kommerciel 60´er strandrock.
Er ude på at tage folk en tur til California og vil gerne rime "You" på "Do". Sangene handler om teenage drømme og ulykkelig kærlighed.

Kaskelot
Med elementer som instrumental 80'er pop, eksotiske rytmer fra alle fire verdenshjørner, gennemtrængende synthesizere, fællessang og punket attitude er ønsket at give tilskueren en totaloplevelse. Fornemmelsen af at være æresgæst til børnefødselsdag, med promillen helt i vejret og benene ude af stand til at stå stille, skal være helt under huden.

Bob Sacamano
De har for nyligt udgivet deres debut EP 'My Heart Is On Fire' der fik fin omtale og anmeldelser i diverse musikmedier herhjemme. Bob Sacamano spiller iørefaldende rock med stærke associationer til det internationale band Interpol.

City Syd
80'erne er på vej tilbage, ihvertfald ifølge City Syd. Det nystartede projekt blander delvis Alphabeat rytmer med 80'er synth. Er du til iørefaldende popmelodier og dansabel musik, bør du opleve City Syd.