Arkiv

Print

BANDS OF TOMORROW

Fre 05 Apr KL 20:00 entrÉ
Billetter sælges i døren
eller online på
bandsoftomorrow.safeticket.dk


20:30 Buy One Taller
21.10 Viva Miró
21:50 SWOOSH
22:30 Strange Vacation
23:10 Melba Vision


Buy One Taller
The Eclectic Moniker har omtalt Buy One Taller som værende et: "overraskende urbant og genrevridende orkester, hvor musikken er en vild blanding af bulgarsk folkemusik og tunge hiphop/R'n'Bgrooves."
www.facebook.com/BuyOneTaller

Vivo Miró
Viva Miró er et pigeband, der spiller melodisk indiepop med fokus på korarrangementer, skiftende dynamik og ambitiøse kompositioner.
www.facebook.com/pages/VivaMiró/255802630790

SWOOSH
SWOOSH er uhæmmet trashpop med manisk danseappel. Lyden er rå og ligefrem og oser af kitsch synths, lækre riffs, kæk vokal og hasarderede trommer. Motoren i SWOOSH er frontkvinden n i K o L i N e, og hendes aktive motto om fremdrift og farver er helt centralt for musikken. SWOOSH er sexet på den umiddelbare måde. Dans og mærk suset.
www.facebook.com/swooshband

Strange Vacation
"Vores musik er inspireret af sommersolens sidste solstråler og månens præg på køerne. Vi er glade for at rejse i vores sind. Vi rejser ofte og meget langt for
at se jorden spinde sit spind på alverdens mennesker. Hytter, græs og slud, måske skulle vi gå ud? Utopia og paradis har sin pris for en gris. Vi er ikke grise men hårdtarbejdende folk med en dolk. Bliv glad, smil og grin."
www.facebook.com/StrangeVacationBand

Melba Vision
Melba Vision er en energisk Københavnertrio, som fandt sammen i 2008 grundet en fascination af det elektroniskesamt udflippede rock univers.
www.facebook.com/Melbavision