Arkiv

Print

GALSKABS-touren

Kabaret Sybarit & Scots On ICE

Lør 30 Mar KL 22:00 EntrÉ 50 kr
Billetter sælges i døren.Kabaret Sybarit er et alternativt band og musikken spænder fra skæve men fængende popnumre, vanvittige og legesyge swing/jazz-numre, til rockede, pompøse og dystre fortællinger. Den selvopfundende genre kaldes KabaRock.

Bandets anderledes tankegang, og store fascination af kabaret, ses ikke kun i musikken, men også i liveshowet. Karakteristisk for kabaret-genren er, at publikum ikke må se passivt til, men skal inddrages og inspireres. I showet, hvor alle 7 medlemmer når langt ud over scenekanten, får publikum mulighed for at opleve, og høre, noget nyskabende og alternativt - som netop er kendetegnet for genren kabaret.Scots On ICE er af den nye generation af danske undergrundsbands, der inviterer world-inspirationer indenfor øvelokalet og fusionerer disse alsidige elementer til deres egen ubestemmelige genre. Herhjemme er denne sigøjner-genre efterhånden kendt som "Balkan".

Scots On ICE er 6 kompetente individer, der smelter sammen i kampens hede. De gør en dyd ud af at afsøge og afprøve de ukendte områder: Der er skær af 80'er-funkens jazz-harmonier og krydr af alt for sjældent hørte instrumenter som harmonika, saxofon og violin.

Der er temposkift oppe fra de lynhurtige up-tempo beats ned til de tilbagelænede grooves. Musikken er konstant på vej et nyt sted hen, og det gør den dynamisk, original og fornøjeligt uforudsigelig. Scots On ICE er baseret på en naturlig spilleglæde og festlig vildskab. Der er beats, der giver kløen tilbage i
danseskoene, og eksotiske temaer, der giver smilet tilbage på overlæben.