Arkiv

Print

Mellem Himmel og Ord

Ursula Andkjær Olsen og Katrine Ring

Fre 08 Mar KL 20:00 EntrÉ 90 kr
Billetter sælges gennem Billetnet.dk


Ursula Andkjær Olsen og Katrine Ring

Mellem himmel og ord er en musikalsk rejse ind i litteraturens verden.

Signifikante kunstnere sættes sammen og spiller på elementer hentet fra poesiens og musikkens univers. Digte og ord smelter sammen med toner og klangflader - udfordrende og magisk.

Digteren Ursula Andkjær Olsen og DJ'en Katrine Ring har taget Mallarmés digt "En Fauns Eftermiddag" op til revision. Efterfølgende vil Katrine Ring vende plader til tidens toner.

Krudttønden slår dørene op til en oplevelsesfuld og underfundig aften i selskab med to af Danmarks betydningsfulde personligheder indenfor poesi og musik.

Ursula Andkjær Olsen
Uddannet fra forfatterskolen 1997-99, siden cand.mag i musikvidenskab og filosofi 2002. Ursula Andkjær Olsen debuterede i 2000 med digtsamlingen " Lulus sange og taler". Med "Ægteskabet mellem vejen og udvejen" fra 2005 fik hun sit store gennembrud med en sprudlende musisk og nærværende poesi. Senest har Ursula Andkjær Olsen udgivet digtsamlingen Det 3. Årtusindes hjerte(2012) som hun modtog Montanas Litteraturpris for.

Katrine Ring
En af Danmarks mest alsidige DJs. Hun arbejder i alle genrer og stilarter. Og mange vil huske Katrine Ring fra DR P3 tilbage i 80erne, hvor hun var blandt dem, der brød isen til den elektroniske musik og undergrundsmusik. Katrine Ring er også musikanmelder for forskellige magasiner, publikationer og aviser. Med sin store musikalske erfaring mixer Katrine Ring de klassiske mestre med de moderne elektroniske kunstnere.