Info

Best of Bowie

Rock

Fre 25 Okt KL 21:00 EntrÉ 160 kr
Billetter sælges gennem Billetto.dk


Let’s Dance, China Girl eller Life on Mars - hits er der masser af, når man snakker om David Bowie, kongen af glamrock og populærmusikkens kamæleon.

Og Best of Bowie leverer hans største hits med et musikalsk overskud og en entusiasme og stilsikkerhed i særklasse.

David Bowie har altid været banebrydende og nyskabende. Hans første skridt mod popularitet var med den folk-rock inspirerede Space Oddity i (1969), men han er bedre kendt som den flamboyante, androgyne glamrock på Hunky Dory (1971), The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars (1972) og Aladdin Sane (1973). De efterfølgende albums har udforsket soul, electronica og New Wave, ofte før disse genrer blev populære eller overhovedet opstod.

Bowie har haft en stor indflydelse på rockmusikken fra 1970’erne til nu. Han har solgt 136 millioner albums i sin karriere og er blevet indskrevet i Rock ’n’ Roll Hall of Fame.

David Bowie har gennem tiden spillet med mange musikere - alle har været kompetente folk med forkærlighed for Bowies sange og ideer.

Det samme gælder for denne udgave af Best of Bowie. Bandet består af hele 8 musikere, som brænder for Bowies musik og elsker at stå på scenen og fyre kamæleonens suveræne og enorme bagkatalog af!
And remember: We can (ALL) be heroes...