Info

Christina Dahl, Marilyn Mazur og Band Ane

Copenhagen Jazzfestival 2013

Lør 06 Jul KL 20:00 EntrÉ 150 kr
Billetter sælges gennem billetnet.dkLysets vand Vandets lys

Præsentation af et helt nyt ensemble bestående af Band Ane (electronica), Marilyn Mazur (perc.), evt. Et instrument mere (kontrabas - endnu ikke afklaret) og Christina Dahl (saxofon).

Udgangspunktet er lyset og vandet. Det er det uhåndgribelige. Det vi måfølge og rumme uafhængigt af, hvad det bringer!

Al lys & vand bevæger mig og spejler sig i mig. Jeg mågive slip for at rumme kaos og den erkendelse af, at jeg ikke kan kontrollere dets bevægeligheder og forandringer. Jeg mågive mig hen til nuet. I nuet ligger det uendelige.

Musikken kan være stærk melodisk, enkel nærmest gennemsigtig, drømmende, svævende mild og blød. Samtidig kan den skifte til det modsatte ukontrollerbare, urolige, det grove utérlige og atonale. Stoflig vild ustyrlig uhåndgribelig. Det er beats, smukke melodiske passager og en musikalsk verden i oprør. Musikken tilføjes en ekstra sanselighed ved, at der visuelt er lys, der følger musikken og dens stemninger og veje.

Vi ønsker om muligt at tilføje en danser, der spejler musikkens energi igennem bevægelse. Energierne og bevægelserne spejler livet - lyset & vandet - i en sanselig magisk tåget klar musikalsk verden.

Det er en helt unik sammensætning af musikere. Hver især og sammen vil vi male musikken med originale farver. Kommunikerende eksperimenterende æterisk altfavnende og utæmmelige.

Band Ane udtrykker sig med en sanselig stoflighed. Hun mestrer alle instrumenter inde i hovedet og udtrykker det som komponist i et farveorgie som en påfugls hale. Det matcher eller river i andre retninger. Tunge seje beats. Boblende - sydende, haltende - flyvende himmelstrøg skifter alt afhængigt af nuet.

Marilyn Mazur skaber unikke smukke musikalske universer. Hun spiller og udtrykker sig med dansende toner og melodier påsine trommer, der bevæger og skaber øjeblikke af enestående magisk skønhed med strøg af mystik.

Musikken komponeres i fællesskab i løbet af foråret 2013.